Κόψτε το κάπνισμα με βελονισμό

55555

Το κάπνισμα είναι μία από τις χειρότερες συνήθειες των τελευταίων χρόνων που έχουν υιοθετήσει δυστυχώς όλο και περισσότερες γυναίκες. Αν και οι επιδράσεις του είναι γνωστές σε όλους μας, παρόλα αυτά λίγες είναι οι γυναίκες που τολμούν να το κόψουν. Εκτός από τις εξαιρετικά βλαβερές συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει το κάπνισμα στον οργανισμό μας, σε εμάς τις γυναίκες έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην ομορφιά μας. Κιτρινίζει τα δόντια, προκαλεί ρυτίδες, κακοσμία στο στόμα και άλλα πολλά…

Αν, λοιπόν, θέλετε να κόψετε το κάπνισμα και δεν μπορείτε, υπάρχει η λύση και λέγεται βελονισμός. Η καινούργια αυτή μέθοδος είναι αρκετά επιτυχής, καθώς 75%- 85%  των ατόμων που τη δοκίμασαν κατάφεραν να κόψουν μια για πάντα το κάπνισμα.

Τί είναι ο βελονισμός

Ο βελονισμός είναι εντελώς ανώδυνος και γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες μίας χρήσεως.  Οι βελόνες τοποθετούνται σε σημεία ηρεμίας, πνευμόνων, εξάρτησης και στα κέντρα που ελέγχουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Κατά τη διάρκεια του βελονισμού προκαλείται ευφορία λόγω των νευροορμονών που χρησιμοποιούνται, γνωστές και ως «ορμόνες ευτυχίας». Έτσι, αποβάλλεται κάθε αίσθημα στρες και αυξάνεται η αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, δημιουργείται απέχθεια για το κάπνισμα και αν δοκιμάσετε τσιγάρο της πρώτες ημέρες της θεραπείας μπορεί να έχετε τάση για εμετό. Επιπλέον, πριν επισκεφθείτε τα κέντρα βελονισμού, πρέπει να έχετε αποφασίσει οριστικά αν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα διότι έτσι αυξάνονται και τα ποσοστά επιτυχίας.

Μήπως, λοιπόν, να ξανασκεφθείτε την πιθανότητα να κόψετε το κάπνισμα; Θα δείτε αισθητή διαφορά σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Δεν θα κουράζεστε πια στις ανηφόρες και στο ανέβασμα των σκαλιών ενώ, θα επανέρθει σε κανονικά επίπεδα η όσφρηση και η γεύση.

Γενικά, δεν είναι καλύτερη μία ζωή χωρίς τσιγάρο;

Leave a Reply

Your email address will not be published.