ΟΦΕΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

Στην πραγματικότητα, οι καπνιστές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Στους “χαρούμενους” καπνιστές, αυτούς δηλαδή που ενώ γνωρίζουν τις θανατηφόρες συνέπειες του καπνίσματος, δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να σταματήσουν το κάπνισμα. Είναι καπνιστές που αδιαφορούν στο γεγονός ότι θα πεθάνουν κατά μέσο όρο 10 χρόνια νωρίτερα, με πολλά προβλήματα υγείας λόγω του τσιγάρου, και επιπλέον αδιαφορούν συνήθως και για την υγεία της οικογένειας τους και των γύρω τους όπως τα παιδιά τους κάθως τους επιβαρύνουν συνεχώς με το παθητικό κάπνισμα.

Η 2η κατηγορία είναι οι “προβληματισμένοι” καπνιστές, οι οποίοι παρά τον εθισμό τους είναι σκεπτόμενοι, αντιλαμβάνονται τις τραγικές συνέπειες του καπνίσματος και είτε έχουν προσπαθήσει μόνοι τους, είτε έχουν ως σκοπό να το διακόψουν. Αυτοί οι καπνιστές μπορούν να κάνουν την πρόθεση τους πράξη με το Πρόγραμμα Διακοπής Καπνίσματος, καθώς η μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ απαιτεί μόνο την ισχυρή απόφαση και θέληση του καπνιστή να διακόψει και το πρόγραμμα θα κάνει όλη του αυτή την προσπάθεια μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση από ό,τι νόμιζε.

 

Πάρε την απόφαση να διακόψεις το κάπνισμα και θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις πόσο πιο εύκολα ήταν από όσο αρχικά νόμιζες.

Γιατί σε αυτήν την προσπάθεια, δεν είσαι μόνος!

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου και άλλαξε τη ζωή σου!